Produse fabricate in Italia

Solicita oferta

Mesajul a fost trimis cu succes.

Ceva nu a functionat. Reincercati sa trimiteti.

Pistolete Manuale Piusi Self 3000

Pistolete Manuale Piusi Self 3000

Pistolete din aluminiu si plastic cu/fara conector rotativ, fara dispozitiv de oprire automata la umplerea rezervorului.

de la 23 Euro+tva
Solicita oferta
Este caracterizat de  eficienta  bazata pe o mica rezistenta la curgerea lichidului,  constructia simpla si robusta  si pretul scazut. Avand astfel de caracteristici , pistoletul manual poate fi utilizat in diferite conditii de lucru , chiar si  gravitational.  Sunt echipate cu o protectie a manetei de deschidere / inchidere si cu posibilitatea blocarii acesteia pe pozitia deschis  si  sunt produse intr-o gama larga din punct de vedere al conexiunilor filetate .

Self 2000 – Continua sa fie un punct de referinta in cadrul pistoletelor de livrare manuale .  Este realizat din aluminiu , dispune de o conexiune integrata pt. conectarea la tubulatura si de o valva anti – soc hidraulic , iar functionarea sa este caracterizata de pierderi mici de lichid .  Se pot vehicula debite de pana la 120 L/min.

Self 3000  –   Este realizat din aluminiu , protejat de o teaca anti-soc din plastic ce permite folosirea sa inclusiv la temperaturi scazute. Este prevazut cu conector filetat  si cu supapa anti-soc hidraulic , iar functionarea sa este caracterizata de pierderi mici de lichid. Se pot vehicula debite de pana la 150 L/min. Datorita fortei mici necesare pt. deschiderea supapei , Self 3000 poate fi utilizat pt. transferul de ulei la presiuni de pana la 10 bari. Cu versiunea din Plastic se pot vehicula debite de pana la 80 L/min. Sunt disponibile si versiuni pt. apa si alimente.

Pistolete Manuale
Pistolete Manuale